Så roligt att du vill jobba hos oss!

Viljabogruppen är under utveckling och söker hela tiden stjärnor med erfarenhet av autism och LSS. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom LSS, skola/fritid och socialpsykiatrin. Minimumkrav för boendepedagog är omvårdnadsprogrammet. Det är till din fördel om du har en adekvat högskoleexamen. Meriterande om du har utbildning i lågaffektivt bemötande vid problemskapande beteende och visuell tydliggörande pedagogik (TEACCH).

Vår värld behöver inte människor som begriper varandra. Utan människor som begriper att det finns så många olika sätt att vara människa på.

Vill du vara med och bygga upp vårt nystartade supermoderna LSS-boende?

Viljabogruppen söker nya stjärnor till Verkmästaren i Ystad. Du kommer få förmånen att lotsa unga vuxna inom autism (Aspergers syndrom, högfungerande autism, ADD), till ett självständigare liv. Verkmästaren erbjuder våra boende ett helhetskoncept, som täcker boende, sysselsättning, studier, fritid och social träning. Vi ser gärna att du är intresserad av natur i ur och skur, kost/matlagning, motion och en sund livsstil. Välkommen med din ansökan. Vi skapar relationer för livet!

 

BOENDEPEDAGOGER

Personliga egenskaper: Du har god förmåga att genomföra dina arbetsuppgifter, har ett gott humör och lätt för att samspela på ett strukturerat sätt. Du är flexibel, uthållig, lågaffektiv, självständig och trivs med att ha många bollar igång utan att tappa strukturen.

Utbildning: Adekvat högskoleexamen eller minst examen i omvårdnadsprogrammet.

Arbetstider: 4 veckors, varannan helg, 3-5 schema. 

Krav: B-körkort, erfarenhet av målgruppen.

Meriterande: Kurser i visuell tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande av problemskapande beteende.