Det är vi som svarar på dina frågor

Vi hoppas du ska hitta den information du söker här på vår hemsida. Men saknar du något eller bara vill ha personlig service är du välkommen att kontakta oss – vi finns för att hjälpa dig. Med lång erfarenhet och stort engagemang finns vi för dig måndag-fredag 09.00-16.00. Vad kan vi hjälpa dig med?

Anna_
Anna Hellner

Bitr verksamhetschef/pedagogisk samordnare

 

Vid frågor om vår verksamhet och placeringar.

anna.hellner@viljabogruppen.se

0738-075789

Ulf_
Ulf Nordlander-Karlsson

VD/verksamhetschef

 

Vid frågor rörande placeringar
ulf@viljabogruppen.se
0701-801810

dav
Sandra Överling

Pedagogisk samordnare

 

sandra.overling@viljabogruppen.se

0730-93 32 87

Mer om Anna

Anna har jobbat inom LSS och autism i 16 år. Hon har haft ledande befattningar på Solängsskolan och Rapsängen i Hammenhög AB, Solhagagruppen och Ambea, Nytida och Lära. Hon har varit koordinator för en utbildningssatsning som Division TEACCH haft med Solhaga-gruppen i Malmö. Anna är mentor för studenter på programmet  ’Socialpedagogiskt arbete inom funktionshinder-området’ på Malmö universitet. Anna har erfarenhet av handledning för chefer, grupper och individer i tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande.

Mer om Ulf

Ulf är grundare och vd till Viljabogruppen AB. Desförinnan har han haft ledande befattningar, t ex LSS-inspektör inom LSS och målgruppen autism i kommunal regi och i Norge. Grundare och vd till Solängsskolorna i Hammenhög och på Öland, Rapsängen AB, medgrundare till Solhagagruppen AB, styrelseledarmot i Solhagagruppen och INOM innovativ omsorg AB. Konceptutvecklare för LSS i egen regi på Humana. Ulf har verkat inom LSS sedan 1994. Utöver chefsbefattningar i kommunal och privat regi, har han en lång erfarenhet av handledning och utbildning inom autism och pedagogiskt förhållningssätt.