Det är vi som svarar på dina frågor

Vi hoppas du ska hitta den information du söker här på vår hemsida. Men saknar du något eller bara vill ha personlig service är du välkommen att kontakta oss – vi finns för att hjälpa dig. Med lång erfarenhet och stort engagemang finns vi för dig måndag-fredag 09.00-16.00. Vad kan vi hjälpa dig med?

Mimmi_800x800px
Mimmi Emilsson

Leg. sjuksköterska och resurschef

Vid frågor om vår verksamhet och placeringar

mimmi.emilsson@viljabogruppen.se

0738-075789

Ulf_800x800px_220519_ljus
Ulf Karlsson

VD

Vid frågor rörande placeringar
ulf@viljabogruppen.se
0701-801810

Mer om Mimmi

Mimmi har alltid haft ett stort intresse för träning och hälsa. Mycket av hennes lediga tid går därför till just träning och motion. 

 

Som tidigare elitgymnast vet hon att hårt arbete ger bra resultat. Och precis så tänker hon även inom karriären. 

 

Mimmi är legitimerad sjuksköterska och har under de senaste sex åren jobbat på akuten i Lund. De sista tre åren var som driftansvarig sjuksköterska - d v s arbetsledare på golvet. 

 

Förutom sin kandidatexamen inom hälsa och sjukvård har Mimmi läst juridik och psykologi. Hon berättar:

 

"-Det är efter mina år som driftansvarig sjuksköterska min nyfikenhet för ledarskap vuxit fram. Jag har ett driv och enormt intresse för allt inom kommunikation, bemötande och hur vi människor påverkas av varandra."

Mer om Ulf

Ulf är grundare och vd till Viljabogruppen AB. Desförinnan har han haft ledande befattningar, t ex som inspektör inom LSS och målgruppen autism i kommunal regi samt i Norge.

 

Ulf är grundare och vd till Solängsskolorna i Hammenhög och på Öland, Rapsängen AB, medgrundare till Solhagagruppen AB, styrelseledarmot i Solhagagruppen och INOM innovativ omsorg AB. Konceptutvecklare för LSS i egen regi på Humana.

 

Ulf har verkat inom LSS sedan 1994.

 

Utöver chefsbefattningar i kommunal och privat regi, har han en lång erfarenhet av handledning och utbildning inom autism och pedagogiskt förhållningssätt.