Vill du bo hos oss?

Vår boendemiljö är stressreducerande och harmonisk, samtidigt som den boende har nära till all service, affärer, friskvård, fritidsaktiviteter, skola/utbildning, praktikplatser, natur, strand, hav och kollektivtrafik – allt är dessutom inom gångavstånd. På Viljabogruppens LSS-boende är det lätt att skapa sig ett liv med en smidig vardag, ökad självständighet, delaktighet och personlig utveckling. Tillsammans skapar vi den framtid som alla stjärnor är värda. Varmt välkommen till oss!

Flicka_3

Vill du besöka oss?

Boka fysisk eller digital visning med Ulf på ulf@viljabogruppen.se eller på 0701-801810. Vi tar emot besök både på kvällar och helger.

Vad kostar det?

Din hemkommun betalar för beviljad LSS-boendeinsats § 9.9. Du betalar 5000 kronor i hyra inklusive värme och vatten, men det är vanligt att boende får bostadsbidrag från Försäkringskassan. Du får själv bekosta mat och internetabonnemang.

Är husdjur tillåtna?

Det är tillåtet att ha husdjur såsom katt och hund. Du måste självständigt ta hand om ditt husdjur och behandla det på bästa sätt. Personalen hjälper inte till.

Ansök så här!

 

Vill du ansöka om att bo på Verkmästaren? Maila ditt namn, telefonnummer samt hemkommun och om du är brukare, anhörig, förvaltare/godman eller LSS-handläggare till ulf@viljabogruppen.se, märk gärna mailet med ”Ansökan”. Kontakta också din hemkommuns LSS-handläggare. Du kan även ladda ner en ansökningsblankett på din kommuns hemsida.

 

Om du har sökt LSS-boende på Verkmästaren och fått avslag från din hemkommun och behöver hjälp med överklagan, kontakta LSS-konsult Kerstin Jonsson på
sol-lsskonsult.com

Vi nischar oss till stjärnor inom autismspektrumet

Vår målgrupp är autism utan intellektuell, eller med mild funktionsnedsättning. Våra boende välkomnar personer från hela landet. Om du tillhör LSS § personkrets 1, kan du alltid ansöka direkt att bo hos Viljabogruppen, genom insats LSS § 9.9